wens Youri

Dag Dolfinarium voor Youri

Youri heeft een zeer zeldzame vorm van kinderbotkanker: het Ewing-sarcoom. Hiermee zijn wereldwijd  maar zo’n 250 patiënten bekend. Inmiddels gaat het met zijn gezondheid dusdanig slecht dat hij voornamelijk thuis zit in zijn rolstoel en zelden naar buiten kan. Hij kan door een dwarslaesie ook niet meer uit zijn rolstoel. Desondanks probeert hij te genieten van iedere dag samen met zijn familie.

Eén van zijn laatste wensen was om samen met zijn ouders, broer en zus een dag weg te gaan. Middels een oproep via Facebook is er een aangepaste auto gevonden om hem in zijn rolstoel te kunnen vervoeren en is hij op 22 februari 2016 dankzij Party-4-Kids naar het Dolfinarium geweest.

Bij de entree is hij verrast met een klein presentje van het Dolfinarium. Hij heeft met volle teugen genoten van deze dag vol indrukken. Het hoogtepunt van de dag was de Dolfijnenshow… Helaas werd hij door een foutje bij de show behoorlijk nat gespetterd, maar dat werd al snel goed gemaakt met een Meet & Greet met de dolfijnen.

Ondanks dat Youri veel pijn heeft gehad heeft hij met volle teugen genoten van deze bijzondere dag!

Memoriam: Youri is kort na het bezoek aan het Dolfinarium op 13-03-2016 (op 11 jarige leeftijd) als gevolg van zijn ziekte overleden. Party-4-kids is dan ook diep bedroeft met dit bericht en wenst de familie, vrienden, en alle andere die betrokken zijn bij Youri veel sterkte toe in de aankomende tijd.

Wilt u meehelpen en onze lopende en nieuwe projecten steunen zonder een themakist te reserveren? Dat kan door een vrijwillige bijdrage over te maken naar:

Party-4-Kids
NL84 KNAB 0257 0209 42
o.v.v. bijdrage sponsoring
error: Deze functie is uitgeschakeld