Make a Wish Puck

Make a Wish® voor Puck

Puck is een heel intelligent en wijs meisje en weet goed onder woorden te brengen wat ze wel/niet wil. In de afgelopen 8-tal maanden stond haar leven in het teken van haar ziekte Leukemie en alle behandelingen die hiermee gepaard gingen. 

Ze is op 5 februari 2019 6 jaar geworden, maar als gevolg van haar ziekte kon deze verjaardag helaas niet doorgaan. Haar ingezonden wens bij Make-A-Wish® Nederland luide. Ze wil op eigen wijze alsnog haar verjaardag vieren met haar vriendinnen, vriendje, schooljuf, ouders en twee broers Moos en Deen.

Puck is een echte prinses en daarom krijgt ze een echt prinsessenfeestje. Er is een echte prinses aanwezig en natuurlijk heeft ze een echte prinsessenjurk gekregen van Make-A-Wish® Nederland. Al haar vriendjes en vriendinnetjes en niet te vergeten haar 2 broertjes mogen zich op deze dag verkleden als prinsessen, prinsen en ridders. Het is een top feestje geworden.

Make-A-Wish® Nederland  vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige soms, zelfs levensbedreigende ziekte. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft, en blijvend impact heeft. 

https://makeawishnederland.org/

Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan.

Make-A-Wish® Nederland heeft geen winstoogmerk en voldoet aan de CBF-erkenning voor goede doelen. Daarnaast heeft de Belastingdienst Make-A-Wish® Nederland aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Wilt u meehelpen en onze lopende en nieuwe projecten steunen zonder een themakist te reserveren? Dat kan door een vrijwillige bijdrage over te maken naar:

Party-4-Kids
NL84 KNAB 0257 0209 42
o.v.v. bijdrage sponsoring

error: Deze functie is uitgeschakeld