Speelplek kinderen

Nieuwe speelplek voor de kinderen

In Waalwijk is door zeer actieve buurtbewoners uit de Wilhelmina Druckerstraat bijna 3 jaar lang gestreden bij de gemeente om het 25 jaar oude speeltoestel (wat echt aan vervanging toe was) te laten vervangen, het grasveld weer op orde te krijgen zodat zoals de bewoners het zeggen “de sahara” er niet meer is. Ook willen zij graag dat het basketbalveldje weer netjes worden en dat de meer dan 25% kapotte tegels vervangen worden en ge√ęgaliseerd wordt. En dat er een goede speelplek komt voor niet alleen de oudere, maar ook de jongere kinderen. Gemiddeld spelen er ruim 60 kinderen uit de buurt op het grote veld en speeltoestel.

Inmiddels heeft de gemeente in samenwerking met de buurtbewoners ervoor gezorgd dat er een nieuw klimtoestel is gekomen met bij bijbehorende ondergrond. Nadat deze opgeleverd is op 26 April 2017, hebben de kinderen uit de buurt weer lekker kunnen klimmen en klauteren. Tot het noodlot toesloeg. In de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 Mei hebben vandalen ruim 60 zeer specifieke rubberen valtegels weggehaald, waardoor het toestel onveilig voor gebruik is geworden. Inmiddels zijn mede dankzij AA Kunstgras de rubbertegels aangevuld en door de buurtbewoners neergelegd.

Omdat het budget helemaal op is en er ook nog gezocht wordt naar een glijbaan en schommel voor de allerkleinste kinderen en het opknappen van het trapveldje zijn ze aangewezen op vrijwillige bijdrages en sponsoring. Om het speelveld goed op te kunnen knappen is de kostenpost geraamd op een bedrag tussen de 10.000,-  en 20.000 euro

Party-4-Kids heeft daarom een inzamelingsactie opgezet om deze gedupeerde bewoners en vooral de gedupeerde kinderen die er wonen te kunnen ondersteunen en ze weer een goede speelplek te kunnen geven. Maar zonder vrijwillige bijdrages en sponsoring zal dit niet zomaar kunnen gebeuren.Helpt u mee voor een nieuwe speelplek zodat de kinderen weer veilig buiten kunnen spelen??

Wilt u deze en onze andere goede doelen steunen dat kan door een vrijwillige bijdrage over te maken naar:

Party-4-Kids
NL84 KNAB 0257 0209 42
o.v.v. Bijdrage Sponsoring

Inmiddels hebben naast Party-4-Kids onderstaande bedrijven en instellingen een bedrag toegezegd of middelen verstrekt om de speelplek voor de kinderen aan te kunnen pakken.

error: Deze functie is uitgeschakeld