Limonadefontein

Limonadefontein huren?

Direct Reserveren

 

Voor kinderfeestjes en kleine familie feestjes hebben wij de limonadefontein van 3,4 ltr. U kunt de limonadefontein vergelijken met een chocoladefontein, maar nu kunt u deze vullen met een vloeistof naar keuze, zoals de meegeleverde 5 ltr frambozen ranja (een andere smaak is op aanvraag leverbaar). De onderkant van de fontein is voorzien van  LED lichten, die er voor zorgt dat deze ’s avonds mooi verlicht zal zijn. Het mooie is dat u de limonadefontein ook kunt gebruiken voor andere dranken (geen koolzuurhoudende dranken!).

De limonadefontein bestaat uit 3 verdiepingen en zijn 50 cm hoog. In de fontein kan in de onderste schaal ca. 3,4 liter limonade!  De limonadefontein is gemaakt van stevig kunststof en werkt met een adapter. De onderste schaal wordt verlicht door 2 gekleurde lampjes.

Voor grotere feestje zoals bedrijfsfeesten en evenementen heeft Party-4-Kids de Limonade dispencer  of de limonadekabouter of de XXXL limonadekraam. Deze zijn uitermate geschikt voor een aantal kinderen vanaf 30 kinderen tot ca. 150.

Let op: de limonadefontein zal altijd licht spetteren bij gebruik. Plaats hem daarom op een ondergrond die tegen een spatje kan!

 

Prijzen:

  • Limonadefontein 3,4 ltr voor € 15,- p/d  (incl. 5 ltr frambozen ranja = ca. 35 bekertjes)
  • Borg € 20,-

Wenst u een andere smaak ranja i.p.v. de meegeleverde frambozen smaak? laat het ons dan z.s.m. weten!
U kunt kiezen uit:

  • (rood) Aardbei meerprijs € 0,-
  • (oranje) Sinaasappel meerprijs € 0,-
  • (groen) Pruimen (Reine Claude) meerprijs € 1,50
  • blauw) Cassis (indien voorradig) meerprijs € 5,-
  • (geel) Citroen (indien voorradig) meerprijs € 5,-

 

Direct Reserveren

error: Deze functie is uitgeschakeld