Wie is de Mol themakist

Doelgroep:

Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 8-14 jaar

Beschrijving:

Jij bent 1 van de kandidaten, die tijdens dit feestje zeer uiteenlopende opdrachten tot een goed einde moet zien te brengen. Als een opdracht slaagt, komen er snoepjes in de pot. Mislukt de opdracht, dan krijgt de groep niets of gaan er zelfs snoepjes uit de pot.

Tussen de kandidaten zit echter 1 verrader: één van jullie is ‘De Mol’! De Mol heeft als taak de opdrachten te doen mislukken, zodat er zo min mogelijk munten in de pot komen. De rest moet ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk snoepjes in de pot komen.

Mysterie speelt een belangrijke rol, want we willen dat tot het eind van het feestje De Mol niet wordt ontmaskerd. Aan het einde van de opdrachten volgt een test waarin gekeken wordt of je De Mol hebt ontmaskerd. Degene die de test het beste maakt, wint de pot!

Je krijgt nog te horen of jij De Mol bent of een gewone kandidaat. Verraad echter NIET aan een ander dat jij De Mol bent of een gewone kandidaat, dan zou het hele mysterie rond De Mol verdwijnen. Houd het geheimzinnig!!!

Liegen mag voor deze keer en is soms zelfs nodig! Doe er alles aan om je identiteit verborgen te houden en probeer, als je een gewone kandidaat bent, jezelf verdacht te maken, zodat een ander denkt dat jij De Mol bent.

Direct reserveren

In de themakist zitten o.a. de volgende spullen:

  • Versiering
  • Spelletjes met alle bijbehorende attributen
  • Kleurplaten
  • Bekers en borden
  • Tafelkleed
  • en nog veel meer

Wat zijn de kosten?

De huur van de wie is de mol kist bedraagt € 60,- voor 6 kinderen.
Voor elk extra kind € 5,-

Direct reserveren