kinderfeestje

Ze kijken er het hele jaar naar uit: hun verjaardag en dan………….. het feest!

Een kinderfeestje organiseren is nog geen kinderspel. Er komt heel wat bij kijken om een leuk, origineel, speels en vrolijk feest te organiseren. Een feest waarbij de jarige zich helemaal bijzonder voelt en iedereen een leuke dag heeft.  Ook degene die het feest verzorgt, want wat ga je doen? Waar begin je? En waar houdt de organisatorische rompslomp op?  Jarig ben je maar 1 keer per jaar en met een daverend feest kan uw kind er weer 364 dagen tegenaan!

Bent u op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje, maar u wilt iets anders dan naar één van de bekende speelpaleizen, een fastfoodketen of de bioscoop? Dan bent u bij ‘Party-4-kids’ in Waalwijk aan het juiste adres.

Bij ‘Party-4-kids’ huurt u een uitgebreide themakist waarin alles zit voor een uniek kinderfeest! Het enige wat u nog hoeft te doen, is zorgen voor de boodschappen, traktaties en uitnodigingen.

De thema’s van de kisten sluiten perfect aan bij de belevingswereld van uw kind en zijn zo samengesteld dat het de fantasie van hem/haar optimaal prikkelt. Momenteel zijn er 22 verschillende thema kisten in 16 thema’s!

De thema kisten worden geleverd inclusief verkleedkleding voor maximaal 10 kinderen, accessoires, schmink, versiering, tafel aankleding, spelletjes, kleurplaten, knutsel ideeën en niet te vergeten een draaiboek met ideeën voor uitnodigingen, opdrachten en spelletjes, goed voor minimaal 2,5-3 uur plezier (maar waarschijnlijk zult u tijd te kort komen om alles uit het draaiboek te kunnen doen)

Er is de mogelijkheid om voor 2 volwassenen kleding in het thema bij te huren

Kijkt u gerust rond op de website. U kunt ons altijd mailen voor meer informatie.

Vriendelijke groet,

Party-4-kids

Kinderfeestje, verkleedkist, alles tot in de puntjes verzorgd!

Je themafeestje thuis

error: Deze functie is uitgeschakeld