Hoe werkt het

Hoe werkt het

1. Kies een Thema

Als je zeker wilt zijn dat de themakist van je keuze beschikbaar is, reserveer dan ruim van tevoren (minimaal 2 weken voor het Thema FROZEN minimaal 4 weken). 

 

 

2. Themakist reserveren

Via de reserveringspagina kunt u een optie nemen op een themakist naar keuze.

Wij laten z.s.m. weten of de gewenste themakist op de betreffende datum bij Party-4-kids beschikbaar is, en sturen wij u een reserveringsbevestiging toe. Deze kunt u controleren, uitprinten, ondertekenen en terug sturen of afgeven bij Party-4-kids. Hierna is uw reservering definitief (Tot dat het formulier terug is staat de Themakist in optie voor 5 werkdagen (vanaf de dag van toesturen reserveringsformulier.

 

 

 

3. Ophalen & terugbrengen

U kan de themakist en verkleedkleding een dag voor het feestje of op de feestdatum zelf ophalen. Terugbrengen kan op de dag zelf of de dag na het feestje. Het tijdstip is in overleg. U bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk om op de afgesproken tijdstip aanwezig te zijn. Indien u verhinderd bent of later komt dan de overeengekomen tijdstip dient u dit z.s.m. door te geven. Indien u niet op uw gemaakte afspraak aanwezig bent zonder opgave van reden dan dient u een nieuwe afspraak te maken en kunnen wij niet garanderen dat wij aanwezig kunnen zijn.
 
Het beknopte draaiboek ontvang je ca. 2 weken voor de feestdatum per email. Het complete draaiboek krijg je mee bij het ophalen. 
Zo kun je vooraf een keuze maken uit de vele spelideeën, de juiste boodschappen doen en zo het ideale feest samenstellen passend bij de jarige. 
 
Je kunt het bedrag contant betalen of vooraf overmaken. De borg bedraagt €50. Deze ontvang je uiteraard terug zodra we de kist en verkleedkleding in goede staat hebben ontvangen. In de kist bevindt zich een checklist waarmee u de spullen kunt controleren op aanwezigheid. 
 
Op de dag zelf geeft u uiteraard een knalfeest voor de jarige job.

Te laat terug brengen?

Bij te late terugbezorging worden een of meerdere huurperiodes in rekening gebracht te ten laste van de huurder. De hoogte is afhankelijk van de tijdsoverschrijding en bedraagt minimaal de hoogte van 1 huurdag + dervingskosten i.v.m. het niet kunnen uitlenen aan andere huurders.
Eventuele schade of verlies wordt op de borgsom in mindering gebracht.
 

De kleding wordt door Party-4-Kids na verhuur zelf gewassen.

 
Houd rekening met vervoer: de kisten zijn vrij groot 
(80x40x45 + losse accessoires + verkleedkleding)
 

Je themafeestje thuis

error: Deze functie is uitgeschakeld