Zwarte Piet op bezoek in 2016?

Het Zwarte Pieten team van Party-4-kids kan ook dit jaar weer uw huisbezoek verzorgen.

Wij staan voor u klaar vanaf 12 november tot en met 5 december 2016 in de regio Waalwijk, Drunen, Vlijmen, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Sprang-capelle (hierna te noemen de regio) en omstreken.

Mail voor reserveren en informatie naar: ZwartePiet@party-4-kids.nl

Een huisbezoek:

Tijdens een standaard huisbezoek dat maximaal 30 minuten duurt zullen de Zwarte Pieten alle aanwezige kinderen eens extra in het zonnetje zetten door te vertellen wat hij allemaal over ze weet. Het is dus erg fijn als u ons vooraf informatie verschaft zodat dit bezoek nog persoonlijker wordt. Nadrukkelijk geven wij u alvast aan dat Zwarte Piet zich niet zal lenen als ‘boeman’ om de kinderen alleen maar standjes te geven. Ook is er ruimte voor wat liedjes en uiteraard om een paar cadeautjes uit te delen. Onze ervaring leert dat het uitdelen van alle cadeautjes niet haalbaar en wenselijk is. Natuurlijk nemen de pieten strooigoed mee dat rijkelijk wordt uitgedeeld. Heeft u speciale wensen voor het huisbezoek, bespreekt u dit dan vooraf met ons Zwarte Pieten team.

Tarief huisbezoek van 2 Zwarte Pieten:

    • 25 minuten € 30,00,- (buiten de regio € 35,00,- + € 0,20 per km)
    • 40 minuten € 55,- (buiten de regio € 60,-+ € 0,20 per km)

Na het reserveren van een bezoek ontvangt u altijd een bevestiging. Daarnaast ontvangt u voorafgaand aan het bezoek ook nog eens een brief met extra aanvullingen en de kosten. De reservering is pas definitief nadat ons team deze via email aan u heeft bevestigd.

De kosten betaalt u pas na het bezoek!
Als u ons boekt zult u een goed gekleed, non-alcohol en ervaren team over de vloer krijgen, die weten hoe ze, zowel kinderen als volwassenen moeten entertainen.

Mail voor reserveren en informatie naar: ZwartePiet@party-4-kids.nl

zwarte piet